Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik programı öğrencisiyim programımızda staj (zorunlu ) uygulaması var mı?

Fakültemiz bünyesinde zorunlu staj uygulaması bulunan programlar Endüstri Mühendisliği, Hemşirelik, Dış Ticaret, Bankacılık -Sigortacılık ve Coğrafi Bilgi Sistemleri programlarıdır. Uygulama dersi bulunan programlar Sosyal Hizmet Lisans Tamamlama ve Çocuk Gelişimi Uzaktan Eğitim programlarıdır. Ayrıca yeni açılan programlarımızdan Çocuk Gelişimi Açıköğretim Önlisans Programı, İş Sağlığı ve Gücenliği Açıköğretim Lisans Programı, Laborant ve Veteriner Sağlık Açıköğretim Önlisans Programı ve Çocuk Gelişimi Açıköğretim Lisans programlarında staj ve uygulama dersleri mevcuttur. Kayıtlı olduğunuz programda zorunlu staj uygulaması bulunmamaktadır.Akabinde Fakültemizde zorunlu staj uygulaması bulunmayan programlardaki öğrencilerin isteğe bağlı (gönüllü) staj talepleri fakülte kurulunda görüşülmüş ve mevcut koşullar göz önünde bulundurularak uygun görülmemiştir.