Sınavlar hakkında bilgiye nereden erişebilirim?

"-Tüm sınav tarihleri güncel olarak web sayfasındaki AKADEMİK TAKVİM bölümünde yer alır.
-Sınav takviminde ara sınav(vize) bitirme(final) telafi(bütünleme) ve mezuniyete üç ders sınavlarının tarihleri bulunur.
-Tüm sınavlar öncesinde belirlenen tarih aralığında sistem üzerinden Sınav Merkezi Tercihi alınır. Tercih dönemi tarihleri web sayfası ve SMS ile öğrencilere duyurulur.
-Her akademik yarıyılda bir ara sınav (vize) ve bir bitirme (final) sınavı olmak üzere iki sınav yapılmaktadır. Bitirme sınavlarında başarısız olan bir öğrenci herhangi bir ön şarta bağlı olmaksızın her yarıyılda bir telafi (bütünleme) sınavına girme hakkına sahiptir.