Sınavlar hakkında bilgiye nereden erişebilirim?

"-Tüm sınav tarihleri güncel olarak web sayfasındaki AKADEMİK TAKVİM bölümünde yer alır.
-Sınav takviminde ara sınav, bitirme ve telafi sınavlarının tarihleri bulunur.
-Tüm sınavlar öncesinde belirlenen tarih aralığında sistem üzerinden Sınav Merkezi Tercihi alınır. Tercih dönemi tarihleri web sayfası ve SMS ile öğrencilere duyurulur.
-Her akademik yarıyılda bir ara sınav (vize) ve bir bitirme (final) sınavı olmak üzere iki sınav yapılmaktadır. Bitirme sınavlarında başarısız olan bir öğrenci herhangi bir ön şarta bağlı olmaksızın her yarıyılda bir telafi (bütünleme) sınavına girme hakkına sahiptir.
-AUZEF Sınavları (Vize, Final, Bütünleme) akademik takvimde belirtilen gün ve tarihlerde fakültemizin uygun gördüğü sınav merkezlerinde gözetimli test yöntemiyle yapılmaktadır."