Kesin kayıt işlemi tamamlanmış bir öğrenci ders materyallerini hangi siteden ve ne zaman görüntüleyebilir

aksis.istanbul.edu.tr adresinden İstanbul Üniversitesi Akademik Kayıt Sistemine (AKSİS) giriş sağlanır. Açıköğretim öğrencileri; AUZEF ALMS -AUZEF Açıköğretim Öğrenme Yönetim Sistemi- uzaktan öğretim öğrencileri ise ; ÖYS Öğrenci - Öğrenme Yönetim Sistemi- düğmesine tıklayarak sisteme giriş sağlar. Ders materyallerine akademik takvimde ilan edilen eğitim öğretim başlangıç tarihlerinden itibaren ulaşılır. Öğrenci istediği dersin üzerine tıklayarak dersin materyallerine ulaşır. Materyaller içinde dersin videosu, ders notu ve sunumlar bulunur. Öğrenci ilgili haftanın materyallerini tıklayarak dokümanlarına ulaşır.