Hemşirelik programı öğrencisiyim programımızda staj ya da uygulama dersi var mı?

KLİNİK UYGULAMA STAJI
Hemşirelik Açık öğretim Lisans Tamamlama Programı için, 4. sınıfın bahar döneminde (8. yarıyılda) ‘Klinik Uygulama Stajı’ stajı bulunmaktadır. Stajın süresi 20 işgünüdür ve değerlendirme notu “Başarılı” ya da “Başarısız” olarak verilmektedir.

Stajın Yapılacağı Alan ve Kurumlar
İstanbul Üniversitesi Açık Uzaktan Eğitim Fakültesi Hemşirelik Lisans Tamamlama Programına devam eden öğrenciler klinik uygulamalarını, ikamet ettikleri ilde bulunan T.C. Sağlık Bakanlığı Eğitim-Araştırma Hastanesi ya da Üniversite Hastanesi’nin yataklı tedavi biriminde/servisinde yapması zorunludur. İkamet ettikleri ilde belirtilen kurumların bulunmaması durumunda T.C Sağlık Bakanlığı Devlet Hastanesi’nin yataklı tedavi biriminde/servisinde yapabilirler.