Endüstri Mühendisliği programı öğrencisiyim zorunlu staj hakkında bilgi almak istiyorum.

ÜRETİM STAJI
Endüstri Mühendisliği Uzaktan Öğretim Lisans Programı için, 3.sınıfın bahar döneminde (6. yarıyılda) ‘Üretim Stajı’ bulunmaktadır. Stajın süresi 20 iş günüdür ve değerlendirme başarılı ya da başarısız olarak yapılmaktadır.

Stajın Yapılacağı Alan ve Kurumlar
Üretim stajının, üretim sektöründe faaliyet gösteren bir işletmede ya da üretim sektöründe olmasa da kısmen üretimin gerçekleştirildiği bir firmada yapılması gerekmektedir.

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ STAJI
Endüstri Mühendisliği Uzaktan Öğretim Lisans Programı için, 4. sınıfın bahar döneminde (8. yarıyılda) ‘Endüstri Mühendisliği Stajı’ bulunmaktadır. Stajın süresi 20 iş günüdür ve değerlendirme başarılı ya da başarısız olarak yapılmaktadır.

Stajın Yapılacağı Alan ve Kurumlar
Endüstri Mühendisliği Stajı tüm öğrencilerimizin gerçekleştirmesi zorunlu olan kapsamlı bir stajdır. Staj yapılan yerde “en az bir mühendisin çalışıyor olması” şartı bulunmaktadır.