Derslere ilişkin uygulamaları(uygulama sorularını) nasıl tamamlarım?

"Derslere ilişkin uygulamaları ve uygulama sorularını görmek ve çözebilmek için şu adımları izleyebilirsiniz: “aksis.istanbul.edu.tr” adresinden “İstanbul
Üniversitesi Akademik Kayıt Sistemine (AKSİS)
giriş sağlanır. Açıköğretim öğrencileri; AUZEF ALMS -AUZEF Açıköğretim Öğrenme Yönetim Sistemi- uzaktan öğretim öğrencileri ise ; ÖYS Öğrenci - Öğrenme Yönetim Sistemi- düğmesine tıklayarak sisteme giriş sağlar.Sisteme AKSİS ‘Kullanıcı Adı / Parola’ ile giriş yapılır.Sisteme giriş yaptıktan sonra sayfanın sol bölümünde yer alan sütunun hemen altında bulunan 'Derslerim' sekmesi tıklanır. - Ekrana gelen sayfada öğrencinin seçmiş olduğu derslerin isimleri görülür. Materyaline ulaşmak istenen dersin ismine tıklanarak derse ilişkin materyallere ulaşılır. -‘(Ders Adı) Ders Kitabı’ şablonunda yazılmış olan seçeneğe tıklanarak ders notuna ulaşılır. Ders kitabının her bölüm sonunda bulunan ‘Ünite Soruları’ başlığına ulaşılabilir, bölüm ile ilgili uygulama soruları yanıtlanabilir, dersle ilgili projeler istenen şekilde gerçekleştirilebilir. Ayrıca, ders materyalleri için ayrıntılı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz https://www.youtube.com/watch?v=zadBeZcpH6o"