Derslere ilişkin örnek soruları nasıl görüntüleyebilir ve çözebilirim?

"Derslere ilişkin örnek soruları görmek ve çözebilmek için şu adımları izleyebilirsiniz; “aksis.istanbul.edu.tr” adresinden “İstanbul
Üniversitesi Akademik Kayıt Sistemine (AKSİS)
giriş sağlanır. Açıköğretim öğrencileri; AUZEF ALMS -AUZEF Açıköğretim Öğrenme Yönetim Sistemi- uzaktan öğretim öğrencileri ise ; ÖYS Öğrenci - Öğrenme Yönetim Sistemi- düğmesine tıklayarak sisteme giriş sağlar.Sisteme AKSİS ‘Kullanıcı Adı / Parola’ ile giriş yapılır. -Ekrana gelen sayfada öğrencinin seçmiş olduğu derslerin isimleri görülür. Materyaline ulaşmak istenen dersin ismine tıklanarak derse ilişkin materyallere ulaşılır. -‘(Ders Adı) Ders Kitabı’ şablonunda yazılmış olan seçeneğe tıklanarak ders notuna ulaştıktan sonra ders kitabının her bölüm sonunda bulunan ‘Ünite Soruları’ başlığına ulaşılabilir ve bölüm ile ilgili sorular çözülebilir. Ayrıca, ders materyalleri için ayrıntılı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz https://www.youtube.com/watch?v=zadBeZcpH6o"