AUZEF`te engelli öğrencilerin ücret indirimi nasıl yapılır?

"Materyal/Öğrenim ücreti indirimi talebinde bulunacak olan engelli öğrencilerin aşağıda belirtilen evrakları Fakültemize doğrudan veya posta yolu ile (kayıt evrakları ile birlikte) iletmeleri halinde engel oranlarının %40 ve üzeri olması durumunda materyal/öğrenim ücreti tutarlarından program süresi ve kayıtlı olunan program sayısı sınırlaması olmaksızın engel oranları kadar indirim yapılacak ve öğrenci KATKI PAYI ALINMAYACAKTIR. İlgili kurum ve kuruluşlardan alacakları Sağlık Kurulu Raporunun fotokopisinin ASLI GİBİDİR onaylı hali ( Aslı gibidir onayı olmayan evraklar işleme alınmamaktadır.)Engel durumlarını belirten ıslak imzalı dilekçe ( Engel oranınca düşüm yapılmasını istediğini belirtir dilekçe)
"